Gevelrenovatie met sierpleister

Als u uw gevel wilt renoveren, dan zijn hiervoor verschillende mogelijkheden beschikbaar. Dit kan bijvoorbeeld uitgevoerd worden via spuitkurk, maar ook met sierpleister. Gevelrenovatie met sierpleister creëert een afwerking die erg decoratief is, maar ook isolerend, waterwerend en duurzaam. Als u niet bekend bent met het woord "sierpleister", dan doet "crepi" misschien een lichtje bij u branden. In de volksmond wordt namelijk meer gesproken over crepi, in plaats van sierpleister.

Gevelrenovatie met sierpleister: de voordelen

Als u kiest voor gevelrenovatie met sierpleister, dan zijn hier uiteraard wat voordelen aan verbonden. Wij werken enkel met zeer duurzame materialen, waardoor u natuurlijk erg tevreden zal zijn van het resultaat. Uiteraard is een gevelrenovatie met natuurlijke sierpleister erg mooi, maar ook biedt dit een beschermende functie aan uw huis. Deze beschermende functie is zeer belangrijk voor uw huis, onder andere voor het tegengaan van het ontsnappen van de warmte, of voor het tegengaan van eventueel vocht.

Gevelrenovatie met natuurlijke sierpleister biedt volgende voordelen en eigenschappen:

 • decoratief
 • hoogwaardig
 • ecologisch
 • natuurlijke kalkverf
 • kleurvast
 • vormvast
 • isolerend
 • onderhoudsvriendelijk
 • waterwerend
 • voortreffelijke chemische weerstand
 • UV-bestendig
 • duurzaam
 • antistatisch

Doordat natuurlijke sierpleister antistatisch is, trekt dit geen vuil aan. Dat is natuurlijk erg belangrijk, want een vuile gevel wilt natuurlijk niemand! Ook is het feit dat sierpleister duurzaam is, zeer belangrijk. Als uw gevel gerenoveerd wordt met een sierpleister, dan gaat dit lang mee. Ook maakt deze sierpleister uw gevel sterk en stabiel. Tevens werkt sierpleister waterwerend en isolerend. Dit betekent dat er geen vocht binnenkomt langs uw gevel, alsook dat de warmte niet verloren gaat. Als u een manier zoekt om uw energiefactuur te verminderen, dan kan u de gevel renoveren met een prachtige sierpleister.

Gevelrenovatie met sierpleister: de afwerking

Onze gevelrenovatie met natuurlijke sierpleister kan voor verschillende afwerkingen zorgen. De afwerking die u verkiest, is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Een sierpleister is erg veelzijdig. Om alle mogelijkheden te kennen, kan u ons steeds contacteren. Wij helpen u met veel plezier verder!

Gevelrenovatie met sierpleister: service

Wij zorgen voor een zeer goede service en afwerking. Door onze jarenlange ervaring, onze bekwame stukadoors, onze succesvol gerealiseerde werken en onze kennis over gevelrenovaties en sierpleisters, kunnen wij u een bepaalde garantie bieden van uitstekend geleverd werd. Indien u dit wenst, kan u ons portfolio bekijken met eerder gerealiseerde gevelrenovaties. Zowel op het gebied van sierpleister, als op het gebied van spuitkurk, kunnen wij u zeker van dienst zijn. Er bestaat geen twijfel over dat wij zorgen voor een prachtige gevel!

Gevelrenovatie met sierpleister: gratis prijsofferte aanvraag

Als uw gevel vernieuwd moet worden, dan kan u overwegen om de renovatie ervan te doen met een mooie, natuurlijke sierpleister. Daarom kan u volledig vrijblijvend een gratis prijsofferte aanvragen. Wij verschaffen u alle informatie die u nodig heeft en beantwoorden daarom ook al uw vragen. Ook staan wij open voor een gesprek. U kan langskomen op ons bedrijf, of ook kunnen wij u telefonisch en via e-mail verder helpen. U hoeft dus niet te twijfelen om een gratis prijsofferte aan te vragen, want het is gratis en volledig vrijblijvend!