Spuitkurk Eeklo

De gevel van een huis geeft een bepaalde indruk weer, niet alleen van het huis, maar ook van de personen die er wonen. Omdat sommige gevels aan vernieuwing toe zijn, kunnen ze uiteraard een vernieuwende laag gebruiken om er mooier uit te zien en beter te zijn. Via spuitkurk Eeklo kan u een nieuwe look verkrijgen voor de gevel die u wenst. Uiteraard kan u de kleur ervan ook kiezen.

spuitkurk

Spuitkurk Eeklo: korrels van kurk

Een gevel renoveren via spuitkurk Eeklo gebeurt via een aparte, maar zeer goede techniek. Een spuitkurk is gemaakt op basis van natuurlijke korrels van kurk die gespoten worden in combinatie met pigmenten, diverse soorten hars op waterbasis en enkele vegetale oliën. Onze werknemers renoveren uw gevel of andere zaken met de allergrootste zorg. U zal zeker en vast heel tevreden zijn over het resultaat van ons geleverde werk!

Er zijn veel goede redenen waarom u onze spuitkurk zou gebruiken. Het is niet alleen decoratief, maar ook duurzaam, isolerend en waterdicht.

Spuitkurk Eeklo: ecologisch

Een zeer groot voordeel van onze spuitkurk, is dat dit ecologisch is. Het is dus milieuvriendelijk, maar dat is niet alles. In het verleden heeft onderzoek namelijk aangetoond dat spuitkurk enkele zeer goede beschermende eigenschappen biedt. Spuitkurk komt daarom ook tussen enkele schadelijke vormen in de natuur. Het beschermt bijvoorbeeld tegen UV-stralen, maar ook in geval van magnetische velden die abnormaal zijn komt spuitkurk tussen.

Spuitkurk Eeklo: eigenschappen

Het renoveren van een gevel via spuitkurk Eeklo is een hele onderneming, maar een betrouwbare. U zal zeker geen spijt hebben van uw keuze om met ons in zee te gaan. Wij werken met spuitkurk die zeer kwaliteitsvol is. Onze spuitkurk bevat volgende, belangrijke eigenschappen:

 • Thermische isolatie
  Spuitkurk is de ideale isolator. Het is zeer licht (104-120 kg/m³), drukbestendig (maximale druk van 10.000 kg/m²) en krimpt niet. Het maakt het mogelijk om muren en wanden vrij van parasieten te krijgen.
 • Geluidsisolatie en akoestiek
  Kurk is de beste natuurlijke isolator tegen warmte en geluid. Isolatoren op basis van kurk verminderen trillingen en zijn daarom ideaal voor muziekstudio's, concertzalen, bioscopen en bibliotheken.
 • Waterdoorlaatbaarheid
  De te spuiten kurk is dampdoorlatend en ademend. Het werkt als een membraan: het laat vocht van uw muur verdampen voor een optimaal evenwicht op elk moment. Dit voorkomt de vorming van schimmel en meeldauw.
 • Duurzaam
  Kurk is duurzaam, zacht, elastisch en houdt warmte vast. Het heeft uitstekende anti-slip en waterafstotende kwaliteiten. Wetenschappers hebben bewezen dat kurk bescherming biedt tegen abnormale magnetische velden en UV-stralen.
 • Milieuvriendelijk en duurzaam
  Kurk is een 100% natuurlijk product.
 • Past zich aan uw behoeften aan
  U bepaalt zelf de kleur en dikte van de kurk. Zo kunt u uw huis naar eigen smaak verbouwen!

Wat we zeker moeten vermelden, is dat onze spuitkurk Eeklo zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Of het nu gevels, terrassen, daken, muren, of andere zaken zijn die gespoten moeten worden: het is allemaal mogelijk! Ook kan onze spuitkurk gebruikt worden voor het inpakken van asbesthoudende materialen, zoals buizen of daken.

Het is meer dan duidelijk dat onze spuitkurk een zeer veelzijdige werking heeft. Voor meer informatie kan u vrijblijvend een afspraak maken via e-mail of telefoon. Ook kan u langskomen op onze vestiging in Maasmechelen.

Spuitkurk Eeklo: offerte aanvraag

Als u interesse heeft voor de vernieuwing van uw gevel, uw dak, of nog iets anders, dan kan u volledig vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij beantwoorden tevens al uw vragen met het grootste plezier. Ook kan u steeds langskomen voor het kiezen van de kleur die u verkiest. Er zijn heel wat kleuren mogelijk. Uiteraard kunnen er ook andere vragen bij ons gesteld worden. Informatieve gesprekken zijn bij ons zeker aan het juiste adres. Wij nemen alle tijd die nodig is om u de gewenste informatie te verschaffen. Bij ons bedrijf is klant koning. Daarom bieden wij u ook de allerbeste service aan!

Copyright © 2016-2017 Gevelreinigingen. Alle Rechten Voorbehouden