Graffiti verwijderen: Weg met de graffiti

graffiti verwijderen

Graffiti maakt deel uit van de moderne popcultuur - als het maar esthetisch wordt gedaan. In de regel geldt dit echter niet voor de meeste moderne graffiti.

Deze zijn vrij snel uitgevoerd en onaantrekkelijke graffiti, wat een blijvend effect heeft op het totaalbeeld van een gebouw. Juridisch gezien is het zelfs zaakschade. Maar strafbaar of niet, als er eenmaal een graffiti op de muur staat, gaat het in de eerste plaats om het verwijderen van de graffiti. De leek moet het verwijderen van graffiti niet licht opvatten, er zijn een paar details waar rekening mee moet worden gehouden.

Graffitiverwijdering door deskundigen

Het verwijderen van graffiti is eigenlijk moeilijker dan je zou denken. Het primaire doel is immers om de veroorzaakte schade te herstellen en geen verdere schade te veroorzaken. Maar dit is precies wat er kan gebeuren als de graffitiverwijdering niet professioneel wordt uitgevoerd. Daarbij moet men bij het overschilderen letten op een kleur met de betreffende opaciteit. Het is ook belangrijk dat de kleurtinten exact overeenkomen, zodat er geen lelijke patronen op de muur komen. En bovenal speelt het substraat een belangrijke rol bij het verwijderen van graffiti, omdat het niet moet worden aangevallen. Een professional weet precies hoe hij met deze problemen om moet gaan.

Graffiti verwijderen: Bijna alles is mogelijk

Intussen hebben de reinigingsmogelijkheden een aanzienlijke inhaalslag gemaakt ten opzichte van het verleden. Tegenwoordig is het mogelijk om bijna alle graffiti te verwijderen. Dankzij moderne reinigingsmiddelen en goed behandelde oppervlakken kan de verf nu veel beter worden bestreden. Maar ook hier wordt de leek geadviseerd voorzichtig te zijn: Onzorgvuldig gebruikte, verkeerde reinigingsmiddelen kunnen het effect van graffitiverwijdering omkeren en de zaken alleen maar erger maken. Dus voordat u zelf een spons en reinigingsmiddel gebruikt, kunt u beter op de expert vertrouwen.

Laat graffiti verwijderen: met de professionals Gevelreinigingen.be

Beschrijf uw incident zo gedetailleerd mogelijk en plaats een passende bestelling via MyHammer. In korte tijd vindt u de specialisten die de graffitiverwijdering deskundig en tijdig verzorgen.

Gevelreiniging: Kosten en interessante feiten