Spuitkurk

spuitkurk

De gevel van een huis geeft een bepaalde indruk weer, niet alleen van het huis, maar ook van de personen die er wonen. Omdat sommige gevels aan vernieuwing toe zijn, kunnen ze uiteraard een vernieuwende laag gebruiken om er mooier uit te zien en beter te zijn. Via spuitkurk kan u een nieuwe look verkrijgen voor de gevel die u wenst. Uiteraard kan u de kleur ervan ook kiezen.

Spuitkurk : korrels van kurk

Een gevel renoveren via spuitkurk gebeurt via een aparte, maar zeer goede techniek. Een spuitkurk is gemaakt op basis van natuurlijke korrels van kurk die gespoten worden in combinatie met pigmenten, diverse soorten hars op waterbasis en enkele vegetale oliën. Onze werknemers renoveren uw gevel of andere zaken met de allergrootste zorg. U zal zeker en vast heel tevreden zijn over het resultaat van ons geleverde werk!

Er zijn veel goede redenen waarom u onze spuitkurk zou gebruiken. Het is niet alleen decoratief, maar ook duurzaam, isolerend en waterdicht.

Spuitkurk : ecologisch

Een zeer groot voordeel van onze spuitkurk, is dat dit ecologisch is. Het is dus milieuvriendelijk, maar dat is niet alles. In het verleden heeft onderzoek namelijk aangetoond dat spuitkurk enkele zeer goede beschermende eigenschappen biedt. Spuitkurk komt daarom ook tussen enkele schadelijke vormen in de natuur. Het beschermt bijvoorbeeld tegen UV-stralen, maar ook in geval van magnetische velden die abnormaal zijn komt spuitkurk tussen.

Spuitkurk : eigenschappen

Het renoveren van een gevel via spuitkurk is een hele onderneming, maar een betrouwbare. U zal zeker geen spijt hebben van uw keuze om met ons in zee te gaan. Wij werken met spuitkurk die zeer kwaliteitsvol is. Onze spuitkurk bevat volgende, belangrijke eigenschappen:

 • Uitstekende hechting op alle materialen, zoals:
  • steen
  • metaal
  • kunststof
  • glas
  • hout
  • enzovoort
 • Gespoten kurk met natuurlijke korrels van kurk
 • Waterdicht (wel waterdamp open)
 • Thermische isolatie
 • Anti condensatie
 • Sterke afname van warmteverlies
 • Geluidsisolatie

Wat we zeker moeten vermelden, is dat onze spuitkurk zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Of het nu gevels, terrassen, daken, muren, of andere zaken zijn die gespoten moeten worden: het is allemaal mogelijk! Ook kan onze spuitkurk gebruikt worden voor het inpakken van asbesthoudende materialen, zoals buizen of daken.

Het is meer dan duidelijk dat onze spuitkurk een zeer veelzijdige werking heeft. Voor meer informatie kan u vrijblijvend een afspraak maken via e-mail of telefoon. Ook kan u langskomen op onze vestiging in Maasmechelen.

Spuitkurk : offerte aanvraag

Als u interesse heeft voor de vernieuwing van uw gevel, uw dak, of nog iets anders, dan kan u volledig vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij beantwoorden tevens al uw vragen met het grootste plezier. Ook kan u steeds langskomen voor het kiezen van de kleur die u verkiest. Er zijn heel wat kleuren mogelijk. Uiteraard kunnen er ook andere vragen bij ons gesteld worden. Informatieve gesprekken zijn bij ons zeker aan het juiste adres. Wij nemen alle tijd die nodig is om u de gewenste informatie te verschaffen. Bij ons bedrijf is klant koning. Daarom bieden wij u ook de allerbeste service aan!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Gevelreinigingen. Alle Rechten Voorbehouden