Gevelisolatie Opglabbeek

gevelisolatie Opglabbeek

Gevelisolatie Opglabbeek werkt uw gevel met de grootste zorg af. Een gevel moet ongetwijfeld goed geïsoleerd worden tegen alle soorten weersomstandigheden, of andere invloeden van buitenaf. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zorgen voor de beste isolatie van uw gevel! In dit artikel leest u meer informatie omtrent gevelrenovatie Opglabbeek.

Gevelisolatie Opglabbeek: modernisering of renovatie

De isolatie van uw gevel kan op twee manieren uitgevoerd worden, namelijk:

  • Modernisering van uw gevel
  • Gevelrenovatie in Opglabbeek

Verder in dit artikel wordt hierover meer uitleg gegeven.

De modernisering van uw gevel

Als u een woning heeft gekocht, maar u wilt uw buitenmuren wat meer moderniseren, dan is het mogelijk om dit via onze gevelisolatie Opglabbeek te doen. Wij kunnen uw gevel kleuren en afwerken zoals u dit wenst. Hiervoor hanteren wij verschillende technieken. Zo werken wij met spuitkurk. Deze methode geeft bescherming aan uw gevel via natuurlijke spuitkurk. Vervolgens kunnen wij uw wensen ook via natuurlijke sierpleister uitvoeren. Deze techniek staat ook wel bekend als "crépis". Vervolgens voeren wij ook kaleiwerken uit. Deze verftechniek is al vele jaren gekend en wordt dus ook vaak gebruikt.

De renovatie van uw gevel

Als uw huis tientallen jaren geleden gebouwd werd, dan zijn de buitenmuren waarschijnlijk massieve wanden. Hoewel deze muren misschien voordelige en vaste muren lijken, toch verschillen deze muren van de moderne buitenmuren. Er zijn er heel wat nadelen verbonden aan oude muren. Een nadeel is dat de hitte gemakkelijk ontsnapt. Omwille van deze reden, kan uw de muren laten isoleren. Natuurlijk is gevelrenovatie hiervoor erg geschikt. Via onze methoden wordt uw huis beter geïsoleerd. De warmte blijft beter binnen, waardoor u geld bespaart op stookkosten.

Gevelrenovatie biedt u dus vele voordelen. Niet alleen bespaart u honderden euro's per jaar op uw stookkosten, ook wordt uw metselwerk en de algemene toestand van uw huis verbeterd. Eventuele scheuren in uw woning, kunnen hiermee hersteld worden. Ook is het mogelijk dat u te maken heeft met vocht in uw woning. In dat geval kan u ook beroep doen op onze diensten. Niets is zo vervelend als vocht in huis en daarom willen wij u daarbij helpen! Wij plaatsen een waterdichte laag op uw woning, dewelke uw huis tegen vocht gedurende vele jaren beschermt. Om uw buitenmuren te isoleren, werken wij met hoogstaand, kwaliteitsvol materiaal. Dit materiaal bevat beschermende lagen om uw huis goed te isoleren. Afhankelijk van uw voorkeur, kunnen uw buitenmuren op een andere manier afgewerkt worden. Houdt u van een gladde afwerking, of verkiest u toch eerder een gestructureerde muur? Dat is allemaal mogelijk! Het uiterlijk van uw huis kan aanzienlijk veranderen door de afwerking die u verkiest. Uiteraard moet er rekening gehouden worden met uw bestaande metselwerk. Indien u vragen heeft, of u wilt de wensen die u heeft bespreken, dan kan u steeds een afspraak met ons maken!

Heeft u interesse om uw gevel te isoleren? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij maken een prachtexemplaar van uw gevel, met een uitstekende isolatie!

Ook voor gevelbekleding in Opglabbeek kan u bij ons terecht.

Copyright © 2020 Gevelreinigingen. Alle Rechten Voorbehouden