Gevelisolatie Schilde

gevelisolatie Schilde

Gevelisolatie Schilde werkt uw gevel met de grootste zorg af. Een gevel moet ongetwijfeld goed geïsoleerd worden tegen alle soorten weersomstandigheden, of andere invloeden van buitenaf. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zorgen voor de beste isolatie van uw gevel! In dit artikel leest u meer informatie omtrent gevelrenovatie Schilde.

Gevelisolatie Schilde: modernisering of renovatie

De isolatie van uw gevel kan op twee manieren uitgevoerd worden, namelijk:

  • Modernisering van uw gevel
  • Gevelrenovatie in Schilde

Verder in dit artikel wordt hierover meer uitleg gegeven.

De modernisering van uw gevel

Als u een woning heeft gekocht, maar u wilt uw buitenmuren wat meer moderniseren, dan is het mogelijk om dit via onze gevelisolatie Schilde te doen. Wij kunnen uw gevel kleuren en afwerken zoals u dit wenst. Hiervoor hanteren wij verschillende technieken. Zo werken wij met spuitkurk. Deze methode geeft bescherming aan uw gevel via natuurlijke spuitkurk. Vervolgens kunnen wij uw wensen ook via natuurlijke sierpleister uitvoeren. Deze techniek staat ook wel bekend als "crépis". Vervolgens voeren wij ook kaleiwerken uit. Deze verftechniek is al vele jaren gekend en wordt dus ook vaak gebruikt.

De renovatie van uw gevel

Als uw huis tientallen jaren geleden gebouwd werd, dan zijn de buitenmuren waarschijnlijk massieve wanden. Hoewel deze muren misschien voordelige en vaste muren lijken, toch verschillen deze muren van de moderne buitenmuren. Er zijn er heel wat nadelen verbonden aan oude muren. Een nadeel is dat de hitte gemakkelijk ontsnapt. Omwille van deze reden, kan uw de muren laten isoleren. Natuurlijk is gevelrenovatie hiervoor erg geschikt. Via onze methoden wordt uw huis beter geïsoleerd. De warmte blijft beter binnen, waardoor u geld bespaart op stookkosten.

Gevelrenovatie biedt u dus vele voordelen. Niet alleen bespaart u honderden euro's per jaar op uw stookkosten, ook wordt uw metselwerk en de algemene toestand van uw huis verbeterd. Eventuele scheuren in uw woning, kunnen hiermee hersteld worden. Ook is het mogelijk dat u te maken heeft met vocht in uw woning. In dat geval kan u ook beroep doen op onze diensten. Niets is zo vervelend als vocht in huis en daarom willen wij u daarbij helpen! Wij plaatsen een waterdichte laag op uw woning, dewelke uw huis tegen vocht gedurende vele jaren beschermt. Om uw buitenmuren te isoleren, werken wij met hoogstaand, kwaliteitsvol materiaal. Dit materiaal bevat beschermende lagen om uw huis goed te isoleren. Afhankelijk van uw voorkeur, kunnen uw buitenmuren op een andere manier afgewerkt worden. Houdt u van een gladde afwerking, of verkiest u toch eerder een gestructureerde muur? Dat is allemaal mogelijk! Het uiterlijk van uw huis kan aanzienlijk veranderen door de afwerking die u verkiest. Uiteraard moet er rekening gehouden worden met uw bestaande metselwerk. Indien u vragen heeft, of u wilt de wensen die u heeft bespreken, dan kan u steeds een afspraak met ons maken!

Heeft u interesse om uw gevel te isoleren? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij maken een prachtexemplaar van uw gevel, met een uitstekende isolatie!

Ook voor gevelbekleding in Schilde kan u bij ons terecht.

Gevelisolatie met crepi

Als je in Schilde woont, dan weet je dat het klimaat hier niet altijd even meewerkt. De ene dag is het bloedheet en de volgende dag voel je je koud en verkleumd. Hoe kan je jezelf dan beschermen tegen deze wisselvalligheden? Een goede oplossing is gevelisolatie!

Met gevelisolatie voorkom je dat de warmte van binnen naar buiten stroomt of andersom. Je huis blijft dan een aangename temperatuur houden, ongeacht wat er buiten gebeurt. En dat is niet alleen goed voor jouw gemoedsrust, maar ook voor je portemonnee. Gevelisolatie zorgt ervoor dat je minder energie verbruikt om jouw huis op te warmen of af te koelen.

Er zijn verschillende manieren om jewoning te isoleren. Een populaire methode is isolatie met crepi. Crepi is een soort kalkmortel die een laag vormt op de buitenmuren. Het voordeel van crepi is dat het water doorlaat, maar wel dicht genoeg is om de meeste warmte tegen te houden of juist binnen te laten.

Crepi kan aangebracht worden door ervaren vakmannen en uiteraard zijn er verschillende manieren om hierbij te gaan:

Slechts 1 laag: Dit is de meest eenvoudige manier van gevelisolatie met crepi en dat zal je merken aan de prijs. Dit soort isolatie werkt goed, maar niet perfect en je zult nog wel wat warmte verliezen tijdens extremere weersomstandigheden. Maar als je niet veel budget hebt, kan dit een goede oplossing zijn.

Dit is de meest eenvoudige manier van gevelisolatie met crepi en dat zal je merken aan de prijs. Dit soort isolatie werkt goed, maar niet perfect en je zult nog wel wat warmte verliezen tijdens extremere weersomstandigheden. Maar als je niet veel budget hebt, kan dit een goede oplossing zijn. Twee lagen: De tweede optie is onder te crepieren met gipsplaten, waarna er bovenop een laagje crepi wordt aangebracht. Deze methode levert een betere isolatiewaarde op dan slechts één laag, maar is wel duurder.

De tweede optie is onder te crepieren met gipsplaten, waarna er bovenop een laagje crepi wordt aangebracht. Deze methode levert een betere isolatiewaarde op dan slechtséén laag, maar is wel duurder. Binnen en buiten: Als je echt een optimale isolatie wilt hebben, dan moet je de tweede optie combineren met isolatie van de binnenmuren. Dit is wel moeilijker te realiseren dan alleen gevelisolatie, maar het resultaat zal zich in je energierekening terugbetalen.

Als je kiest voor gevelisolatie met crepi, zorg er dan voor dat je gebruikmaakt van een ervaren aannemer die hiermee overweg kan. Het is belangrijk dat de buitenlaag goed wordt afgedicht en dat dit ook nog eens esthetisch mooi is uitgevoerd.

Gevelisolatie met gevelpanelen

Als je in Schilde woont en je bent op zoek naar een manier om je huis beter te isoleren, dan is gevelisolatie misschien wel iets voor jou. Gevelisolatie is een goede manier om energie te besparen en je huis comfortabeler te maken. Er zijn verschillende manieren om je huis te isoleren, maar gevelisolatie met gevelpanelen is een van de meest populaire manieren. Gevelpanelen zijn dunne panelen die je aan de buitenkant van je huis kunt bevestigen. Ze helpen bij het beschermen van je huis tegen koude en warme lucht en zorgen ervoor dat er minder warmte of kou door de muren heen komt. Gevelisolatie met gevelpanelen is eenvoudig te installeren en kan een grote invloed hebben op de isolatiewaarde

Kaleien met of zonder isolatie

Kaleien is het proces waarbij een woning of gebouw wordt voorzien van een nieuwe gevel. Dit kan met of zonder isolatie. Wanneer je kiest voor kaleien met isolatie, dan weet je zeker dat je woning of gebouw goed geïsoleerd is. Dit is namelijk een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je woning of gebouw goed geïsoleerd is.

voordelen met gevelisolatie

Minder koude en tochte in huis: een fijnere woningtemperatuur is een van de grootste voordelen van gevelisolatie. In de winter voel je je sneller opgewarmd en in de zomer blijft het aangenaam koel. Bovendien bespaar je met gevelisolatie ook op je energiefactuur. Hoe dat kan? Doordat er minder warmte verloren gaat, hoef je niet langer je thermostaat zo hoog te zetten en daardoor verbruik je minder gas of elektriciteit. Win-win!

Copyright © 2020 Gevelreinigingen. Alle Rechten Voorbehouden