Twinson gevelbekleding is onderhoudsvriendelijk

Er wordt veel aandacht besteed aan woningisolatie. Met het isoleren van de buitengevel is het mogelijk om het energieverbruik aanzienlijk terug te dringen. Twinson gevelbekleding ziet er niet alleen mooi uit maar is ook een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal. Op deze pagina kun je meer lezen over deze gevelbekleding.

Meer informatie over materiaal gevelbekleding

Plaatsing

De plaatsing van Twinson gevelbekleding is heel eenvoudig, er is geen professionele aannemer voor nodig. In combinatie met gevelisolatie kun je overigens wel in aanmerking komen voor een isolatiepremie wanneer je dit karwei uitbesteed. De platen worden geleverd met een tand- en groefsysteem dat eenvoudig te koppelen valt.

Isolatie en ventilatie

Wanneer je de woning wilt isoleren vanaf de buitenzijde zal de gevel ook afgewerkt moeten worden. Met Twinson gevelbekleding kun je dit karwei perfect afmaken. Omdat deze platen relatief dun zijn kan er dikker isolatiemateriaal geplaatst worden, daarnaast heeft deze houtcomposiet van zichzelf al uitstekende isolerende eigenschappen. De constructie zorgt ervoor dat de gevel wel goed geventileerd wordt wat de kans op vochtoverlast tot een minimum beperkt.

Niet PVC of hout maar beide

PVC is een duurzaam materiaal met een herkenbare uitstraling. Hout is een mooi en natuurlijk materiaal dat behoorlijk wat onderhoud vereist. Twinson gevelbekleding is een houtcomposiet met de uitstraling van hout maar met de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijke eigenschappen van PVC. Een bijbehorend voordeel is dat het materiaal tevens geschikt is voor recyclage. Daarmee is het een ecologisch verantwoorde oplossing.

Twinson gevelbekleding onderhoud

Het onderhoud van Twinson gevelbekleding is een enorm pluspunt van dit materiaal. Met slechts een zachte doek of borstel en lauw water in een emmertje kun je deze bekleding al schoonmaken. Maak geen gebruik van een hogedrukreiniger of agressieve schoonmaakmiddelen, dat is helemaal niet nodig en kan het materiaal zelfs beschadigen.

Met vier kleuren is er voor iedere woning een passende oplossing. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.