7 Soorten gevelbekleding voor uw huis

Als het om uw huis gaat, maakt niets zo'n blijvende eerste indruk als een opvallend uiterlijk. Terwijl decoraties en landschapsarchitectuur helpen om het uiterlijk van uw huis te verbeteren, is de zijkant die u kiest om de ontwerpstijl van uw huis te voltooien van het grootste belang. Hier zijn onze topopties voor opstelsporen om de aantrekkingskracht van uw huis te vergroten. Lees meer over: Gevelbekleding : materialen en hun prijzen

vinyl gevelbekleding

1. gevelbekleding met vinylschotels

De meeste van ons denken bij het noemen van een opstelspoor in de schoot van Vinyl. Gemaakt van gelaagde plastic stroken is dit door de mens gemaakte alternatief voor de traditionele houten gevelbekleding een goedkope en eenvoudige optie voor veel huizen. Als vinyl gevelbekleding in de kaarten voor uw volgende buitenshuis renovatie, maar u wilt breken met de norm, waarom niet overwegen om uw gevelbekleding verticaal in plaats van horizontaal op sommige delen van het exterieur te installeren om diepte en karakter toe te voegen aan uw huis?

stenen gevel

2. Baksteen

Niets zegt zo'n traditionele Amerikaanse stijl als een bakstenen huis. Hoewel baksteen duur en tijdrovend kan zijn om te installeren, zal uw bakstenen buitenkant naadloos passen in gebieden waar Koloniale, Engelse cottage en Tudor-stijl huizen worden gevonden. Er zijn een verscheidenheid aan kleuren van baksteen om uit te kiezen om te helpen uw exterieur echt te onderscheiden - we houden vooral van witgekalkte baksteen die een rustieke en unieke uitstraling creëert.

stucco

3. Stucco Siding

Een ander creatief en esthetisch aantrekkelijk alternatief voor schootbekleding is uw bakstenen buitenkant, een duurzaam pleisterwerk gemaakt van een combinatie van cement, kalk, zand en water. Terwijl een stucwerkwoning misschien niet goed past in gebieden vol met koloniale huizen, zal deze traditionele mediterrane bekleding de tand des tijds doorstaan in warmere klimaten en kan een veelheid aan buitenafwerkingen bedekken - stucwerk werd traditioneel gebruikt om basiscement-, baksteen- en adobe-gebouwen te bedekken. Om een maximale impact op de aantrekkingskracht van uw huis te bereiken, raden wij u aan professionals in te schakelen om het stucwerk op een hoog niveau en met een hoogwaardige afwerking aan te brengen.

hout gevelbekleding

4. Hout

Een voorloper van vinyl gevelbekleding, houten gevelbekleding komt nog steeds voor in landelijke gebieden en maakt een trendy comeback dankzij onze favoriete shiplap-liefhebbers van Fixer Upper. De meeste boerderijen en andere landhuizen gebruiken horizontaal overlappende houten planken of dakspanen om het huis weer dicht te houden, maar door de stroken hout plat tegen het oppervlak te plaatsen met een waterdicht membraan eronder, kunt u een prachtig, modern alternatief creëren dat uw huis met zijn natuurlijke omgeving verbindt.

vezelcementplaten

5. Vezelcementplaten

Voor huiseigenaren die houden van de stijl van hout en vinyl gevelbekleding, maar iets duurzamer en weerbestendig moeten zijn, is vezelcement gevelbekleding een uitstekende keuze. gevelbekleding van cement is iets moeilijker om mee te werken en te installeren dan lichtgewicht hout en vinyl, dus u kunt verwachten dat u meer betaalt om de buitenkant van uw huis te bedekken als u voor deze optie kiest. In ruil daarvoor heeft u echter een sterk, onderhoudsarm, niet-verliezend oppervlak dat aanzienlijke stijgingen en dalingen van de warmte kan verdragen en de tand des tijds kan doorstaan.

metalen gevel

6. Metalen bekleding

Als u een alternatieve ontwerpstijl wilt omarmen en weg wilt blijven van de traditionele opstelmogelijkheden, kan een metalen buitenkant in gegalvaniseerd staal, aluminium of koper de perfecte oplossing voor u zijn. Industriële gebouwen gebruiken vaak metalen gevelbekleding vanwege de kneedbaarheid en duurzaamheid, dus u kunt dezelfde voordelen vinden door metaal te gebruiken voor uw eigen huis. Terwijl elke vorm van metaal uw huis een onvergetelijke afwerking zal geven, verandert koper door de jaren heen van kleur en toont uiteindelijk een prachtig en benijdenswaardig groen patina.

stenen gevelbekleding

7. Steen

Steen is een rustiek alternatief dat van oudsher wordt gebruikt in landelijke en bergachtige gebieden vanwege de duurzaamheid en de kosten. Terwijl stenen gevelbekleding vandaag de dag meer kost dan toen de huizen oorspronkelijk met deze materialen werden gebouwd, is het duurzame effect verbluffend en indrukwekkend. Als u een krappe gevelbekleding budget, kunt u het bereiken van hetzelfde soort rustieke landelijk uiterlijk met een minder dure steen fineer gemaakt van hetzij natuurlijke of synthetische materialen.

Voordat u uw definitieve keuze maakt, is het belangrijk om rekening te houden met uw omgeving: terwijl u zich niet moet laten ontmoedigen, hebben sommige gebieden een duidelijke ontwerpstijl die u op zijn minst moet overwegen voordat u een contrasterende keuze maakt. Probeer ook lokaal te winkelen, want het is geweldig voor zowel de economie als het milieu, en kan uw huis een authentieke uitstraling geven waardoor het een belangrijk en mooi onderdeel van uw lokale geschiedenis wordt.