crepi Kruibeke en Gevelbepleistering

crepi Kruibeke is een vorm van gevelbekleding die er zowel stijlvol als klassiek uitziet. Wie zich afvraagt waar de naam vandaan komt, hoeft hier niet lang over te denken. De textuur van deze sierlijke gevel lijkt in vele gevallen op deze van het crêpepapier waar kinderen bloemen uit knutselen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden qua structuur. Vele bedrijven die gespecialiseerd zijn in deze vorm van pleisterwerk bieden een ruime keuze aan structuur en mogelijkheden.

crepi Kruibeke

crepi is in

Vaak worden vormen van sierbepleistering en crepi in Kruibeke als ouderwets beschouwd. Het is natuurlijk een feit dat deze technieken in het verleden al gebruikt werden. Daarom juist werd de degelijkheid al bewezen. Crepi wordt vandaag de dag niet alleen als decoratieve gevelbekleding gebruikt, maar heeft ook een meerwaarde. Dankzij de toepassing van deze technieken is het mogelijk om een gebouw van een extra isolatielaag te voorzien en kun je meteen ook ongewenst vocht tegenhouden. Deze voordelen wegen zeker op tegen mogelijke nadelen zoals het onderhoud van sierbepleistering zoals crepi. Maar om hierover te kunnen onderdelen is het belangrijk om weten wat het onderhoud van crepi juist inhoudt.

Het onderhoud van sierbepleistering of crepi Kruibeke

De crepi laag beschermt je woning of huis tegen vervuiling, werkt isolerend en vochtafstotend. Het is dus niet zo maar een sierlaagje. Daar tegenover staat dat niet de bakstenen van je huis vuil worden, maar de crepi laag zelf. Dit betekent in de praktijk dat de crepi op gezette tijdstippen gereinigd of overschilderd zal moeten worden. Toch mag dit geen hinderpaal zijn om crepi in Kruibeke aan te brengen of te laten plaatsen. Zeker wanneer het gaat over een nieuwbouwhuis zijn er mogelijkheden genoeg om hier een mouw aan te passen. Zo is het immers niet altijd nodig om crepi te overschilderen en kan gewoon water onder hoge druk volstaan om deze sierbepleistering te onderhouden. Los daarvan bestaan er ook technieken om het onderhoud te beperken.

Hoe kun je crepi in Kruibeke beschermen?

Los van het feit dat het altijd beter is om voor de efficiëntste manier van onderhoud te kiezen, is het ook mogelijk om onderhoud zoveel mogelijk te vermijden. Je kunt er namelijk ook voor zorgen dat crepi helemaal niet aan vervuiling blootgesteld hoeft te worden. Zeker als het gaat over nieuwbouw in Kruibeke kun je daar op voorhand rekening mee houden in het ontwerp van het huis of gebouw. We denken dan vooral aan gevelboorden, dakranden of overhangende vensterbanken die ervoor kunnen zorgen dat aangebrachte crepi niet onder weersomstandigheden of onder een vervuild milieu hoeft te lijden.

Crepi met gevelisolatie of zonder?

Gevelbepleistering, buitenbepleistering of crepi met of zonder isolatie in Kruibeke? We doen het allebei, al wordt het meestal geplaatst i.c.m. isolatie. Crepi met gevelisolatie zorgt voor een naadloos isolatiescherm rond uw woning. Daarnaast is deze vorm van gevelbekleding zeer populair, zowel bij renovatie als nieuwbouw.