Gevelbekleding Ternat

gevelbekleding Ternat

Heeft u het gevoel dat uw gevel niet is wat u wenst? Dan kan u bij ons terecht! Wij bieden de beste gevelbekleding Ternat uit de omstreken en veel verder. Ons bedrijf heeft een jarenlange ervaring, waardoor u er zeker van bent dat onze uitvoering altijd perfect is! Wij hanteren drie mogelijke manieren om uw gevel te bekleden, hetzij:

  • Gevelbekleding met spuitkurk
  • Gevelbekleding met natuurlijke sierpleister
  • Gevelbekleding door kaleiwerken

Verder in dit artikel worden bovenstaande technieken over gevelrenovatie in Ternat uitgelegd. Als u echter graag een persoonlijke afspraak maakt om deze drie verschillende methoden uit te leggen, dan kan dit uiteraard steeds volledig vrijblijvend!

Gevelbekleding Ternat met spuitkurk

Spuitkurk is een techniek waarbij kurk gespoten wordt. Niet alleen creëert deze techniek een zeer mooi resultaat, ook is een betere isolatie van uw woning het gevolg hiervan. Spuitkurk heeft vele voordelen. De bescherming van uw gevel is bijvoorbeeld erg voordelig, maar ook is de prijs een voordeel. Spuitkurk is namelijk goedkoper dan andere technieken om uw gevel te moderniseren of te renoveren. Deze techniek houdt zich op verschillende materialen vast, waaronder: steen, hout, metaal, cement, kunststof, enzovoort. Daardoor wordt spuitkurk voor vele doeleinden gebruikt, want het kan zowel op materialen binnen als buiten gespoten worden!

Gevelbekleding Ternat met natuurlijke sierpleister

Een andere manier waarmee wij werken, is natuurlijke sierpleister. Uw gevel krijgt een prachtige uitstraling via deze techniek. Dit is een zeer oude vaardigheid van werken. Aangezien deze techniek nog steeds gehanteerd wordt, kenmerkt dit de betrouwbaarheid van natuurlijke sierpleister. Misschien kent u deze manier van werken niet. Natuurlijke sierpleister is een samenstelling van verscheidene materialen. Voornamelijk komt hydraulische kalk in dit materiaal voor. In tegenstelling tot wat vele mensen denken, bevat natuurlijke sierpleister geen siliconen, cement of kunstharsen.

Gevelbekleding Ternat door kaleiwerken

De laatste methode die wij hanteren, is gevelbekleding door kaleiwerken of crepi als gevelwerk in Ternat. Ook deze techniek is, net zoals de vorige, al jarenlang een kenner in onze sector. Kalei is een verftechniek die zeer oud is, maar erg beschermend en kwaliteitsvol. Het is een vloeibare mengeling van cement, kalk, pigmenten en toeslagstoffen. Deze techniek wordt vaak gebruikt om voegen en barsten in een stenen muur op te vullen. De onderdelen in kalei zijn erg beschermend. Het is waterwerend, wat zeer belangrijk is! Buiten dit voordeel, bevat kalei nog enkele andere voordelen. Het trekt geen vuil aan, waardoor het ook onderhoudsvriendelijk is.

Gevelbekleding Ternat: voorbeelden

Als u graag enkele voorbeelden uit ons portfolio bekijkt, dan is dat natuurlijk mogelijk. Aangezien wij heel wat realisaties op het gebied van gevelbekleding uitvoerden, beschikken wij over een zeer uitgebreid portfolio met verschillende foto's. Via deze foto's kunnen wij u altijd meer informatie verschaffen over de verschillende mogelijkheden van onze gevelbekleding Ternat die wij hanteren. Vervolgens kan u altijd een offerte aanvragen, die natuurlijk volledig vrijblijvend is. De bekleding van uw gevel is uiteraard niet iets wat u dagelijks doet! Daarom werken wij met de meest professionele mensen die uw gevel doen stralen! Al onze medewerkers hebben dan ook bepaalde opleidingen gevolgd om de meest perfecte afwerking op uw gevel uit te voeren! Ook gevel zandstralen in Ternat is mogelijk.

Ook voor gevelreininging in Ternat kan je bij ons terecht.