Behandeling tegen salpeter

Om uw problemen van capillaire opstijging doeltreffend op te lossen, gaat onze professionele oplossing systematisch gepaard met een behandeling van de zouten, zodat u de afwerkingswerkzaamheden in goede omstandigheden en zonder verrassingen kunt uitvoeren.

Behandeling tegen salpeter

Wat is salpeter?

Salpeter verschijnt op het oppervlak van vochtige muren in de vorm van witachtige vlekken en halo's, ook wel "uitbloeiingen" genoemd. Dit verschijnsel hangt nauw samen met de opstijgende vochtigheid in het onderste gedeelte van de muren, maar ook met de vochtigheid van de ingegraven muren.

Dit komt doordat het water in de bodem van nature zouten bevat. Wanneer dit water een muur binnendringt, neemt het deze minerale zouten met zich mee die de metselmaterialen verontreinigen. Het zijn deze zouten, bestaande uit nitraten, sulfaten of chloriden, die de voornaamste oorzaak zijn van het loslaten van afwerkingen en coatings (pleister, cement, enz.).


Onze professionele behandelingen

Onze gepatenteerde behandelingen, die in het laboratorium werden ontwikkeld, maken het mogelijk de schadelijke effecten van salpeter te stoppen en te garanderen dat uw coatings perfect stand zullen houden tijdens de renovatie van de muren. Afhankelijk van de graad van vervuiling, de aard van de ondergrond en de droogtijd, zal onze deskundige technicus de precieze anti-salpeterbehandeling bepalen die moet worden toegepast.

Diagnose van salpeter in het huis

Een all-inclusive oplossing tegen vochtigheid!

Uw muren beschermen tegen vocht is goed, maar niet voldoende. Voor een gezond huis en een perfecte afwerking is het van essentieel belang de zouten te behandelen die door het vocht zijn meegebracht en nog in het metselwerk aanwezig zijn.

Bij ons, is onze prioriteit uw tevredenheid. Elk van onze interventies voor het drogen van muren gaat systematisch gepaard met een behandeling van de zouten, om u echte gemoedsrust te garanderen.