Luchtontvochtiger

In sommige gevallen kan de installatie van een luchtontvochtiger de ideale oplossing zijn voor vochtproblemen in uw huis.

Als uw huis slecht geventileerd is of als de isolatie niet optimaal is, kan de afvoer van vochtige lucht echte problemen veroorzaken. Wanneer vocht niet goed wordt afgevoerd, concentreert het zich in de lucht in uw huis. Dit schept de voorwaarden voor condensatie en, vooral, het verschijnen van schimmel en zwam op de muren, met alle risico's van dien voor de gezondheid van de bewoners.

Om deze schadelijke verschijnselen in uw woning doeltreffend te bestrijden, biedt Mur Humide professionele luchtbehandelingsoplossingen, aangepast aan alle oppervlakken. Onze ontvochtigers zijn verkrijgbaar in verschillende maten met verschillende capaciteiten, zodat wij u het apparaat kunnen aanbieden dat het best aan uw behoeften voldoet.


Met de ontvochtiger, is de vochtigheidsgraad altijd ideaal

Luchtontvochtiger

Onze luchtbehandelingsoplossing controleert voortdurend de vochtigheidsgraad in huis. Als de binnenlucht te vochtig is, verwijdert hij de vochtigheid met zijn geïntegreerde verdamper en produceert hij gezonde, droge en warme lucht. Onze luchtontvochtiger is volkomen stil en beschermt niet alleen uw huis tegen vochtigheid, maar ook uw meubels en apparatuur tegen corrosie. Geen schimmel meer, giftige sporen en de muffe geur die uw kleren doordringt. Met onze luchtontvochtiger behoudt u het comfort en de gezondheid van uw gezin.

De juiste luchtontvochtiger voor elke situatie

Is de vochtigheid in uw huis geconcentreerd in de kelder? Of is het in het hele huis aanwezig? Wat uw situatie en het te behandelen gebied ook is, wij bieden u de juiste ontvochtiger voor uw behoeften.

Onze kleine luchtontvochtiger is ideaal voor bijvoorbeeld een slaapkamer, en zal u in staat stellen veilig te slapen en schimmels te vermijden die schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid.

Voor grotere oppervlakken is onze ontvochtiger ook verkrijgbaar in verschillende maten met luchtbehandelingscapaciteiten van 220 tot 900 m3 per uur.

Dankzij het moderne design, het systeem voor wandmontage en de bijzonder stille werking is onze ontvochtiger discreet en past hij perfect in uw woning.

Onze luchtontvochtiger is ook uitgerust met een afstandsbediening waarmee u de vochtigheid of de temperatuur van de lucht kunt weergeven en aanpassen, en waarmee u informatie kunt krijgen over het onderhoud van het apparaat.

Plus, besparing op verwarming

Boven 55% vochtigheid wordt het moeilijker om de ruimte te verwarmen, waardoor uw energiekosten stijgen. Dankzij de doeltreffendheid van onze oplossing is uw huis eindelijk verlost van zijn overmatige vochtigheid en warmt het veel gemakkelijker op. U ziet de besparingen op uw verwarmingsfacturen onmiddellijk na de installatie.

Bovendien vereist onze ontvochtiger geen grote werkzaamheden en verbruikt hij zeer weinig energie, dankzij de nieuwste technologie.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een "Gratis Vochtigheidsdiagnose" en een afspraak te maken met ons team dat in staat zal zijn de oorsprong van uw vochtproblemen nauwkeurig te bepalen en een passende oplossing voor te stellen.