Doorslaand vocht behandeling

Het binnendringen van vocht begint met het identificeren en corrigeren van het defect in het gebouw dat water binnendringt. Bij het identificeren van de bron van het doorslaand vocht, moet u rekening houden met het volgende:

 • Heeft u lekkende leidingen?
 • Heeft u verouderd poreus metselwerk?
 • Is er een defecte punt?
 • Heeft u onvoldoende druipgroeven onder de vensterbanken?
 • Heeft u defecte afdichtingen rond deuren en ramen?
 • Bent u op de hoogte van defecte leidingen?

Volgende stappen voor de penetrerende vochtbehandeling

Zodra de bron van het doorslaand vocht is aangepakt, kan worden nagedacht over de behandeling van doorslaand vocht.

Voor kleine gevallen van doorslaand vocht: dit kan worden geïdentificeerd en behandeld door het toepassen van enkele DIY-maatregelen. Meer informatie vindt u op onze website over het stoppen van doorslaand vocht - doe-het-zelf-tips.

Bij ernstigere gevallen van indringend vocht: naast de vervanging van het pleisterwerk kan worden ontdekt dat het doorslaand vocht, natrot of droogrot en mogelijk schadelijke zwarte schimmel heeft veroorzaakt. Bovendien, als het vocht is veroorzaakt door het overbruggen van de muurisolatie, hebben we professionele oplossingen om dat aan te pakken.

Het bovenstaande is iets wat u wilt repareren voordat u verder gaat. Het heeft geen zin om te beginnen met het decoratieve werk binnen het pand als het gewoon wordt aangetast door aanhoudende vochtproblemen.

Onze professionele doorslaand vocht behandelingen

Om uw eigendommen te beschermen en te beschermen tegen indringend vocht en andere aanverwante problemen biedt Peter Cox een uitgebreid gamma aan oplossingen voor doorslaand vocht. Onze aanpak is als volgt:

 • Inspecteur die uw woning bezoekt - Dit is om vast te stellen of u al dan niet doordringend vocht heeft. Onze expert zal de buitenkant en de binnenkant van het pand inspecteren en zal vaststellen of er al dan niet een behandeling met doorslaand vocht nodig is.
 • Het identificeren en verwijderen van de bron van vocht - Als onze expert vaststelt dat doordringend vocht aanwezig is in het pand, dan zal hij adviseren en adviseren over de beste manier om de bron van waterindringing te elimineren.
 • Behandeling van gemetselde en gemetselde muren - Zodra de vochtbron is hersteld, zal onze unieke waterdichte oplossing voor metselwerk en metselwerk uw eigendommen beschermen tegen het binnendringen van extra vocht.
 • Oplossingen voor uw pleisterwerk - Aangetaste pleisters worden verwijderd en vervangen door speciaal vochtbestendig pleisterwerk.
 • Reparatie van beschadigd en beschadigd hout - Als het hout is geïnfecteerd met droog- of natrot, kan het behandeld, beschermd of vervangen worden.
 • Zwarte schimmelverwijdering - Indien nodig, indien de eigenschap door zwarte schimmel is aangetast, kunnen wij dit extra reinigen en behandelen.

Wat ons geweldig maakt in het doorslaand vocht behandelen

Onze ervaren en gekwalificeerde experts zijn toonaangevend in het identificeren, diagnosticeren en behandelen van doorslaand vocht.