Gevelrenovatie met spuitkurk

Gevelrenovatie met spuitkurk is een vernieuwende manier om uw gevel of andere oppervlakken te renoveren en te moderniseren. Deze techniek om uw gevel te moderniseren, gebeurt op basis van gespoten kurk. Waarschijnlijk heeft u al wel eens een gevel gezien die vernieuwd was en buitengewoon prachtig. Vaak worden dergelijke gevels in een rode, grijze, witte of beige kleur gespoten. Uiteraard zijn er nog meer kleuren beschikbaar als u verkiest voor gevelrenovatie met spuitkurk.

spuitkurk

Gevelrenovatie met spuitkurk: gratis prijsofferte

Indien uw gevel vernieuwd moet worden, dan kan u hiervoor een volledig gratis prijsofferte aanvragen. Een gratis prijsofferte voor uw gevelrenovatie kan gemakkelijk op onze website gebeuren. U hoeft enkel uw gegevens in te vullen en het formulier te verzenden. Vervolgens proberen wij u zo snel mogelijk van dienst te zijn met een op maat gemaakte offerte. Indien wij over te weinig gegevens beschikken om uw gratis prijsofferte aan te maken, zullen wij u hierover uiteraard contacteren. Wanneer u een meer persoonlijke aanpak verkiest, bent u ook steeds welkom op ons bedrijfsadres.

De voordelen

De renovatie van gevels via spuitkurk biedt heel wat voordelen. Verder in dit artikel worden de belangrijkste voordelen hiervan voor u beschreven. Het gaat over volgende voordelen:

  • decoratief
  • isolerend
  • waterwerend
  • duurzaam

Decoratief

Gevelrenovatie met spuitkurk is decoratief. Het geeft een volledig vernieuwende look aan een huis. Zelfs huizen die vele jaren oud zijn, krijgen een moderne look. Wij hebben ervaring met huizen die tientallen jaren oud zijn. Het geslaagde resultaat van deze gevelrenovaties kunnen wij in ons portfolio aan u tonen.

Isolerend

In de tijd waarin we nu leven, is isolatie van het allergrootste belang. Wat positief is, is dat gevelrenovatie met spuitkurk isolerend is. Deze isolerende functie heeft als gevolg dat er weinig warmte ontsnapt, maar ook dat het geluidsisolerend is. Voor uw elektriciteitsfactuur is het natuurlijk zeer voordelig dat er zo weinig mogelijk, of geen, warmte ontsnapt!

Waterwerend

Niemand houdt van vocht in huis. Daarom is het goed om de gevel van een huis te renoveren met spuitkurk, want het is waterwerend. Deze waterwerende functie leidt er ook toe dat er geen regen in huis komt. Zowel voor nieuwbouw woningen, als voor oudere woningen die renovatie nodig hebben, is dit uiteraard erg goed.

Wat wel zeer belangrijk is om te vermelden, is dat spuitkurk echter wel waterdamp doorlatend is. Dit betekent dat uw huis nog kan ademen.

Duurzaam

Gevelrenovatie met spuitkurk is een groot werk. Het spreekt voor zich dat u dit slechts één keer wilt laten uitvoeren. Daarom is de renovatie van gevels met onze spuitkurk zeer duurzaam en sterk. Dit betekent dat het betrouwbaar is om uw gevel te renoveren met onze spuitkurk. Het spreekt natuurlijk voor zich dat de houdbaarheid van onze spuitkurk erg lang is.

Als u meer informatie wenst over deze techniek of de mogelijkheden om uw gevel te renoveren met spuitkurk, dan kan u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij trachten om uw vraag of vragen over de renovatie van uw gevel met spuitkurk zo snel mogelijk te beantwoorden.